iGlass.hu - jól fogynak az üvegfóliák

z iGlass jövőre nagyobb hangsúlyt fektet a vásárlók lehető leggyorsabb kiszolgálására és 2022 első felében 320 százalékkal több iPhone kiegészítőt tervez értékesíteni, mint az idei év megegyező időszakában. Ez szám szerint 38 ezer terméket jelent jelent az idei 12 ezerhez képest.
iGlass.hu - jól fogynak az üvegfóliák

Az iGlass már el is kezdte növelni a raktárkészletét, hogy a lehető legtöbb vásárlói igényt teljesíthessenek a lehető leggyorsabban.

Az iPhone-ok 13-as sorozata akkora népszerűségnek örvend, hogy egyes országokban (beleértve Kínát) a legelterjedtebb mobiltelefon. Magyarországon is sokan döntöttek az iPhone 13 vagy 13 pro megvásárlása mellett, ennek köszönhetően az iGlass 120%-os növekedést ért el egyetlen hónap alatt. Ennek azonban hátulütői is voltak, ugyanis előfordult, hogy 2-3 hetet is kellett várni egy iGlass üvegfólia kiszállítására.

Az iGlass az Apple sikerének következtében egyre bővülő vásárlói igények kiszolgálása érdekében 400%-kal kívánja kibővíteni raktárkészletét, hogy minden vásárló időben hozzá jusson a megrendelt kiegészítőjéhez.

Kapcsolódó cikkek

Millárdos üzlet a Singles’ Day, a Szinglik Napja - Singles' Day 2022

Millárdos üzlet a Singles’ Day

Míg a nyugati világot a Black Friday tartja lázban, a kínaiak egy másik különleges napra készülnek.

Szomorú, de igaz: már régen nem menő az eBay

Szomorú, de igaz: már régen nem menő az eBay

Egykor az internet elitjéhez tartozott, ám 25. születésnapjára lekörözte a konkurencia.

Az e-kereskedelem piacának nyitott kérdéseire és kihívásaira válaszol a DHL Supply Chain

Az e-kereskedelem piacának nyitott kérdéseire és kihívásaira válaszol a DHL Supply Chain

Az e-kereskedelem piacának rohamtempójú fejlődése megállíthatatlan: a megváltozott szokások az online térbe terelik a fogyasztókat és a kiskereskedőket, mely egyre nagyobb teret ad a webáruházaknak, és ezzel együtt a fulfillment szolgáltatásoknak.